Acne

Jeugdpuistjes

Acne vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug. Er bestaan verschillende soorten acne en er zijn diverse oorzaken voor acne aan te wijzen. Wij maken samen met u een plan van aanpak om te kijken welke behandeling het beste bij u past.

skin-health-foto

Pubers, maar ook volwassenen

Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Deze kan psychische problemen geven. Acne begint vaak rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Het komt ook voor dat volwassenen die nooit eerder last van puistjes hadden opeens acne krijgen.

Vergoed door zorgverzekeraars

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van acne-behandelingen. Informatie over de vergoeding is terug te vinden in uw polisvoorwaarden.

Kijk voor meer informatie over acne op www.anbos.nl/acne

Prijzen

50 minuten 58,50
Kuur van 8 behandelingen 350,-

Ensemble La Beauté – Huidverbeteringsinstituut in Amstelveen