Permanente ontharing IPL

Bij ontharen met IPL (Intense Pulsed Light) wordt het zeer krachtige licht dat de IPL flitslamp uitzendt opgenomen door het aanwezige pigment in de haren en op die manier naar de haarwortels gevoerd. Door de warmte worden de daar aanwezige kiemcellen voor nieuwe haren vernietigd. Ontharen met IPL is een behandelmethode voor permanente ontharing. Afhankelijk van het type IPL flitslamp dat ingezet wordt zijn er meer of minder behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen.

Ontharen van grijze, blonde en rode haren is niet of bijna niet mogelijk met IPL. Dit komt omdat er onvoldoende pigment in deze haartypen aanwezig is. Bruin en zwart haar reageert het beste op ontharen met IPL omdat deze haarkleuren veel pigment bevatten.

ipl-foto

Elke haar op ons lichaam maakt een groeicyclus door. Slechts ca. 25% van alle haren zijn echter tegelijkertijd in de groeifase. De overige 75% van de haren verkeren dan in rustfase. Wanneer een haar in rustfase is heeft ontharen met IPL echter geen nut. Bij een IPL behandeling zijn daarom altijd minstens vijf tot acht behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen. Er worden dan ongeveer 85 tot 95% van de haren permanent verwijderd.

Bij Ensemble la beauté wordt gewerkt met de IPL methode van MedCos.

MedCos verfijnde en verbeterde de bestaande IPL technologie, waardoor de MedCos IPL methode krachtig en tegelijkertijd zeer veilig is.

De MedCos behandelaars zijn vakkundig opgeleid en gecertificeerd wat u de zekerheid biedt dat de behandeling veilig, snel en professioneel wordt uitgevoerd.

consult/test flits Gratis
Bovenlip € 25,00
Kin € 25,00
Kaaklijn € 30,00
Oksels + Bikinilijn € 75,00
Oksels € 50,00
Schouders € 75,00
Rug v.a. € 150,00
Borst Man v.a., € 75,00
Bikinilijn v.a. € 50,00
Bovenarmen € 60,00
Onderarmen € 50,00
Bovenbenen € 150,00
Onderbenen (incl. Knie) € 100,00
Benen volledig € 200,00

Ensemble La Beauté – Huidverbeteringsinstituut in Amstelveen