Behandelingen

Bij Ensemble la beauté wordt gewerkt met de producten van Absolution & Dermalogica.

Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Hierbij wordt nooit gebruikt gemaakt van gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen en is daardoor voor alle huidtypen geschikt, zelfs de meest gevoelige huid.

Absolution is ontwikkeld op basis van biologische plantenextracten en wilde planten, mineralen en vitaminen. Met een slimme en eigenlijk zo vanzelfsprekende Mix & Match methode zorgen de producten voor het herstel van uw huid. U bekijkt dagelijks wat uw huid nodig heeft: even mengen, aanbrengen – genieten!

Absolution biedt mooie producten, die schoonheid brengt in ons leven en u helpen bij het krijgen en behouden van een mooie gezonde huid.

img_20160926_145857

Wij zullen in overleg met u een keuze maken welke behandeling voor u en uw huid het meest geschikt is. Het epileren/harsen van het gelaat en het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen worden niet extra in rekening gebracht, enkel zal de behandelduur worden uitgebreid of de behandeling worden aangepast.

Prijslijst:

Facemapping (uitgebreide huidanalyse en product/behandel advies) ; gratis
Treatment 30 minuten ; € 35.00
Treatment 50 minuten ; € 59.50
Treatment 65 minuten ; € 74.50
Treatment 80 minuten ; € 91.50

Ensemble La Beauté – Huidverbeteringsinstituut in Amstelveen