Vind je behandeling:

Behandelingen

Prijslijst

   
Treatment 30 minuten € 49.50
Treatment 45 minuten € 65.00
Treatment 60 minuten € 79.50
Treatment 80 minuten € 99.50

Bindweefselmassage

Deze huidverbeterende massage richt zich op het herstellend vermogen van de huid. Door intensieve grepen wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en worden de fibroblasten aangezet om de collageen en elastine aanmaak te stimuleren. Hierdoor krijgt de huid een gezonde en egalere teint.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

losse behandeling                          € 49.50

kuur van 6 behandelingen            € 225.00

TransDermale applicatie

Tijdens een tda-sessie wordt 100 % zuurstof in combinatie met hyaluronzuur door middel van een applicatorpen door de huid getransporteerd. Dit gebeurt in een straal van 1/5000ste van een millimeter waardoor ze tot de diepere lagen van de huid dringen.

De perfect zuivere actieve werkstoffen beïnvloeden de celdeling en zorgen ervoor dat rimpels geen kans meer krijgen en lijntjes verdwijnen. De behandelresultaten zijn wetenschappelijk bewezen. Bij een tda behandeling wordt de huid niet aangeraakt en krijgt de klant alleen het gevoel van een lokale massage op de huid.

30 minuten € 72.50
TDA i.c.m. overige skin treatments€ 39.50

Acne

De acne behandelingen worden vergoed vanuit de zorgverzekering.

50 minuten € 62.50
Kuur van 4 behandelingen€ 199.00

Microdermabrasie

Microdermabrasie activeert de natuurlijke huidfuncties waardoor een algehele verbetering en verjonging van de huid plaats vindt. Met microdermabrasie wordt een fijne straal zout door middel van vacuum zuigkracht langs de huid gezogen. Het zout verwijdert een minuscuul laagje van de opperhuid. Daardoor wordt de huid, jonger mooier en gezonder. In kuurverband verdwijnen fijne lijntjes en ondiepe rimpeltjes, waarbij het opmerkelijk is dat naarmate de kuur vordert de huid steeds meer opknapt. De methode is zacht, pijnloos en volledig zonder risico

ConsultGratis
Kuurbehandeling (6e behandeling gratis)€ 99.50
Supplement als extra toevoeging bij een andere behandeling€ 37.50

Microcurrent / non surgical facelift

Microcurrent biedt een laag level electriciteit die de energie in de cellen aanvult en het spiergeheugen verbeterd. Hierdoor heeft het positieve gevolgen op:

• verbetering van de bloedcirculatie en lymfeafvoer
•  spierversteviging (lifting)
• insluizen van werkstoffen
• collageen aanmaak

De behandeling is pijnloos, zeer effectief en wordt uitgevoerd met de BT nano van Bio therapeutic.

30 minuten                                              € 72.50

supplement als toevoeging                  € 39.50

Microneedling

Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van zeer fijne naaldjes die minuscule gaatjes in de huid veroorzaken. Doordat de huid als het ware is beschadigd, wordt de collageen aanmaak en celvernieuwing gestimuleerd en zal deze er soepeler, egaler en stralender uitzien. Littekens, onregelmatigheden, vlekjes en lijntjes zullen sterk verminderen en de huid is gladder en zachter.

Voorafgaande aan de behandeling wordt de huid intensief gereinigd.
Vervolgens wordt een serum aangebracht op basis van hyaluronzuur. Deze zorgt voor een intensieve hydratatie en wordt door middel van de microneedling diep in de huid gebracht.

Voor een optimaal resultaat is het van belang om deze behandeling in kuurverband te ondergaan, gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen nodig. In het algemeen geldt hoe meer behandelingen je ondergaat, hoe sneller je het gewenste resultaat bereikt.

Wat kunt je na een microneedling behandeling verwachten:

Tot 24 uur na de behandeling kan de huid rood zijn en kunnen er bloedpuntjes aanwezig zijn. Dit vermindert na 2 a 3 dagen. Na 5 dagen is de huid volledig hersteld.

50 minuten€ 165.00

Pro power peel

De pro power peel is de meest krachtige peeling van Dermalogica en pakt huidzorgen aan zoals rimpeltjes, pigment en acne. Door middel van verschillende natuurlijke zuren en hoogwaardige werkstoffen worden de bovenste lagen van de opperhuid verwijdert en de huidfuncties gestimuleerd zodat de celdeling en collageen aanmaak een boost krijgen. Hierdoor wordt de structuur en de helderheid van de huid verbeterd.

Voorafgaande aan de pro power peel worden de voorzorgmaatregels en nazorginstructies met jou besproken.

30 minuten€ 75.00
60 minuten€ 119.00
In combinatie met een andere behandeling € 29.50

Permanente ontharing IPL

Bij ontharen met IPL (Intense Pulsed Light) wordt het zeer krachtige licht dat de IPL flitslamp uitzendt opgenomen door het aanwezige pigment in de haren en op die manier naar de haarwortels gevoerd. Door de warmte worden de daar aanwezige kiemcellen voor nieuwe haren vernietigd. Ontharen met IPL is een behandelmethode voor permanente ontharing. Afhankelijk van het type IPL flitslamp dat ingezet wordt zijn er meer of minder behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen.

ConsultGratis
Bovenlip€ 30.00
Kin€ 30.00
Kaaklijn€ 30.00
Bikinilijn€ 75.00
Oksels€ 50.00
Schouders€ 75.00
Rugv.a. € 150.00
Borst Manv.a. € 75.00
  
Bovenarmen€ 60.00
Onderarmen€ 50.00
Bovenbenen€ 150.00
Onderbenen (incl. Knie)€ 100.00
Benen volledig€ 200.00

Kleine behandelingen

Epileren/harsen wenkbrauwen€ 17.50
Harsen bovenlip of kin€ 17.50
Harsen wenkbrauwen en bovenlip of kin€ 25.00
Verven wimpers of wenkbrauwen€ 17.50
Verven wimpers en wenkbrauwen€ 25.00
Harsen oksels€ 27.50
Harsen bikinilijn€ 30.00